Hirdetés

Comic-Con 2016 - íme a Suicide Squad végső előzetese

|

A néhány héten belül itthon is bemutatásra kerülő Suicide Squad - Öngyilkos osztag megkapta utolsó előzetesét.

Hirdetés

Nincs okunk panaszra. A San Diego-i Comic-Conon lezajlott a Warner Bros. Pictures panelja, ami bővelkedett meglepetésekben a DC Bővített Univerzum mozifilmjei kapcsán. Először is megkaptuk a Wonder Woman első előzetesét, amit ezután már most meg szeretnénk nézni, majd befutott az egyelőre elképesztően vagánynak tűnő Igazság Ligája első hivatalos csapatfotója és teasere, a sort pedig a hamarosan érkező Suicide Squad zárta. 

Hirdetés

Már legalább három teljes értékű előzetest, több tévéreklámot és különböző karaktervideókat is közzétett a Warner a közelgő produkcióról, de még mindig volt hová fokozni a hype-ot - ugyanis ez nem egy átlagos trailer, ez egy soundtrack remix! Különösen remek filmzenét kapnak a világ legrosszabb hősei, ami most a végső előzetesben játszik központi szerepet. Egy szó, mint száz, ha szeretnétek látni egy utolsó ízelítőt, odafent megtaláljátok. 

A főszerepekben Jared Leto (Joker), Will Smith (Deadshot), Joel Kinnaman (Rick Flag), Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Bumeráng), Viola Davis (Amanda Waller), Cara Delevingne (Varázslónő), Ben Affleck (Bruce Wayne), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Gyilkos Krok) és Raymond Olubawale (King Shark), Jay Hernandez (Diablo), valamint Adam Beach (Kötél). A Suicide Squad - Öngyilkos osztag augusztus 4-én debütál a hazai mozikban David Ayer rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.