Hirdetés

Comic-Con 2017 - odapirít a Kingsman: Az Aranykör új trailere

|

A 20th Century Fox a Comic-Con 2017 alkalmából kiadta a Kingsman: Az Aranykör vadonatúj, felnőtteknek szánt trailerét, amelyben Tökiék ezúttal sem finomkodnak.

Hirdetés

Matthew Vaughn egy csapással belopta magát a szívünkbe, mikor megrendezte a világ egyik legdögösebb és legstílusosabb akciófilmjét, a Kingsmant, amelynek köszönhetően több lett a világ egy ifjú tehetséggel is Taron Egerton személyében. 

Hirdetés

A Kingsman: Az Aranykör nevezetű folytatás sem ígér kevesebb nyálcsorgatást a minőségi filmezésre éhező nézőknek, elvégre már csak a szereplőgárdába is olyan neveket sikerült becsábítania Vaughnnak a visszatérő arcok (Taron Egerton, Colin Firth, Mark Strong) mellett, mint Channing Tatum, Julianne Moore, Halle Berry, Jeff Bridges és Elton John. Már az eddigi trailerek is azt ígérték, hogy szeptember 21-én, a film hazai premierjén ismételten eldobjuk majd az agyunkat, azonban a 20th Century Fox által kiadott legújabb trailer még erre is rátesz néhány lapáttal. Ezt látnotok kell! 

Ne hagyjátok ki a korábbi karakterposztereket sem. Ugye moziban nézős lesz?!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.