Hirdetés

Kingsman: Az Aranykör - Itt vannak az új karakterposzterek!

|

A Kingsman: Az Aranykör "öltönyös" és "csizmás" karakterei megkapták a hozzájuk passzoló stílusos karakterposztereiket. Plusz még az is kiderült, hogy ki várható a stábból az idei Comic-Conon.

Hirdetés

A 20th Century Fox volt olyan kedves, és ellátott minket néhány új Kingsman-es karakterposzterrel, de ez nem minden. Az alkotók azt is elárulták, hogy a július 20-i Comic Con paneljükön még sok-sok érdekességgel fogják boldogítani a rajongókat. Itt Jane Goldmanen (forgatókönyvíró) és Dave Gibbonsson (társíró) kívül jó pár színész is meg fog jelenni, többek között Taron Egerton, Colin Firth, Halle Berry, Channing Tatum, Jeff Bridges és Pedro Pascal is.

Hirdetés

A Kingsman: Az Aranykörben miután megsemmisül a Kingsman főhadiszállása, Tökit és Merlint (Mark Strong) a kötelesség Amerikába szólítja, ahol felfedezik a Statesman nevű helyi kémhálózatot, melynek Halle Barry a vezetője. A sors úgy hozza, hogy a két szervezetnek együttes erővel kell megküzdenie a létüket és persze a világot fenyegető veszély ellen.

A kedvcsinálók alapján a hangulat és a stílus marad a régiben, leszámítva azt az erős Amerika-szagot, melyet Channing Tatum és Jeff Bridges áraszt magából. A film szeptemberben érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.