Hirdetés

Kingsman: Az Aranykör előzetes - még mindig a modor mutatja mit érsz (Frissítve)

|

Kis késéssel ugyan, de visszatértek a modern kor lovagjai... Colin Firth is!!!

Hirdetés

Hiába figyeltük árgus szemekkel egész nap a 20th Century Fox You Tube csatornáját, a vasárnapról hétfőre meghirdetett Kingsman: Az Aranykör trailer egy kis késéssel csak most érkezett meg. Ez nem jellemző egy úriemberre, de a stílusa továbbra is kárpótol bennünket.

Hirdetés

És egy teaserhez hasonlatosan ez is inkább csak hangulatfokozó, de mégiscsak kapunk valamit abból az őrületből, amit az első részt is jegyző, Matthew Vaughn ígért. A Kingsman főhadiszállását megsemmisítik, ezért a néhai Harry Hart örökébe lépő Töki (Taron Egerton), valamint Merlin (Mark Strong) az államokba utaznak, hogy összefogjanak a nem is feltétlenül barátságos amerikai kollégákkal, a Statesmannel és lekapcsolják Poppyt (Julianne Moore), a híres közéleti személyiséget, étteremlánc tulajdonost, akihez a nyomok vezetnek. De közben egy régi ismerősbe botlanak.

Frissítés: az Intercomnak hála, máris nézhető szinkronosan az előzetes.

A Kingsman: Az Aranykör eredetileg most nyáron debütált volna, aztán elvándorolt október 6-ra, majd egy héttel korábbra, szeptember 29-re, végül jelenlegi állás szerint szeptember 22.-én térnek vissza a brit szuperkémek, nem akármilyen szereplőgárdával, hiszen Firth, Moore, Strong és Egerton mellett feltűnik még Halle Berry, Jeff Bridges, Channing Tatum, Pedro Pascal, Michael Gambon, sőt még Sir Elton John is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.