Hirdetés

Comic-Con 2018 - ott lesz a Trónok harca és a Westworld?

|

Az HBO közleményben tudatta a rajongókkal, hogy számíthatnak-e az idei Comic-Conon Trónok harca és Westworld panelekre.

Hirdetés

Közeleg a geekek karácsonya, a San Diegó-i Comic-Con, amelyre minden évben sok bejelentéssel és még több látnivalóval készülnek a legnagyobb kiadók, mi pedig mindenről folyamatosan be fogunk majd számolni nektek. Ebből nem maradhatnak ki az eseményt megelőző hírek sem. 

Hirdetés

Az HBO úgy tűnik, hogy kihagyja idén a Comic-Cont, ugyanis a két legnagyobb sorozata távol marad, vagyis sem a Trónok harca, sem a Westworld nem fog szerepelni az expón. A hivatalos indoklás szerint a szériák forgatási menetrendjében és premierjében keresendő az ok, ugyanis a Trónok harca utolsó évada csak 2019-ben debütál, a Westworld második évada pedig június 24-én, nem sokkal a Comic-Con dátuma előtt ér véget és kezdődik a harmadik felvonás forgatása, szóval túl sokat nem tudnának mutatni belőlük. 

Egyébként az HBO-n kívül idén a Marvel filmes részlege sem készül a San Diegó-i eseményre, viszont a Warner Bros., az AMC, a Showtime, a Syfy, a BBC és más csatornák/kiadók jelenlétére számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.