Hirdetés

Nézz bele a Trónok harca utolsó évadának kulisszáiba!

|

A sárkányok anyja, azaz Emilia Clarke elvisz minket a Trónok harca zárószezonjának forgatására egy jótékonysági kampány keretén belül. Vagy valami olyasmi.

Hirdetés

Idén ugyan Trónok harca nélkül maradunk, viszont jövőre végre megtudjuk, hogy az HBO írói hogyan képzelték el Daenerys, Havas Jon, Tyrion, Cersei, Arya, Sansa, Jaime és a többiek sorsát. A forgatás jelenleg is zajlik, több alternatív befejezést is készítenek hozzá, hogy a kíváncsi szemek ne tudják eldönteni, hogy mi lesz a valódi végjáték. Hatalmas tehát a titoktartás, de mi a helyzet a Khaleesivel? 

Hirdetés

Emilia Clarke egy jó ügy érdekében működik együtt az Omaze nevezetű online adománygyűjtő platformmal, a "Royal College of Nursing Foundation" alapítványnak gyűjtenek, amely létfontosságú támogatást nyújt az ápolónőknek, szülésznőknek és más egészségügyi dolgozóknak. A kampány keretében egy szerencsés nyertes és barátja ellátogathatnak Észak-Írország fővárosába, Belfastba, ahol a Trónok harca 8. évadát forgatják. Benézhetnek a kulisszák mögé, megnézheti a forgatási kellékeket, jelmezeket és mást, valamint együtt ebédelhet a színésznővel is. Az utazás és az ott-tartózkodás költsége miatt sem kell aggódniuk. Az adakozási kedv meghozása érdekében készült egy kis kedvcsináló videó is, amelyben Daenerys próbálja megmutatni a díszletet, de ez nem megy neki egyszerűen és még Havas Jon, azaz Kit Harington sincs a segítségére.

Ha szeretnétek ti is részt venni a kampányban, itt megtehetitek, valamint ne felejtsétek el elolvasni a Trónok harca 7. évad kritikánkat se. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.