Hirdetés

Comic-Con 2016 - új képen a Valerian és az ezer bolygó városa

|

Egy exkluzív képen tekinthetjük meg Luc Besson legújabb sci-fijét a Valerian és az ezer bolygó városát a San Diegó-i Comic-Con alkalmából.

Hirdetés

Ma kezdődött a San Diegó-i Comic-Con, amely az évek alatt a jelenlegi legnagyobb közönségtalálkozóvá vált és ilyenkor minden nagyobb stúdió szel egy darabot az idei évre készített tortájából egy kóstoló erejéig a tartalomra éhező közönségnek, hogy megízleljék azt. Ki mennyit ad éppen, ki mennyivel tud szolgálni. Luc Besson például csak kis csipetekben adagolja az információt, hiszen egy exkluzív képet hozott nyilvánosságra legújabb sci-fi filmjéből, amely a nagy sikernek örvendő Valerian képregények továbbgondolt változata lesz majd.

Hirdetés

Nagyjából tavaly hasonló időben hallhattunk először konkrétumokat a filmről, most az idei Comic Conon sem próbál elveszni az ilyenkor megnövekvő hírdömpingben, lehetséges, hogy ezzel az új képpel csupán felvezetni próbálja a napokban debütál előzetesét, ahogyan nagy eséllyel a szintén jövőre érkező Power Rangers film is teszi. Ugyan még napra pontosan 1 évre vagyunk a bemutatótól, Besson sem szeretne kimaradni a Comic Con mókából. Ezt mi sem bánjuk, így legalább még többet tudhatunk meg a rendkívül grandiózus sci-fiből, viszont egyelőre egy képpel kell csak beérnünk, remélhetőleg a következő néhány napban ez megváltozik. Az elszánt arcú Dane Dehaan-t, azaz a Valerian exkluzív jelenetképét, itt láthatjátok:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.