Hirdetés

2015-ben jön a Mad Max: Fury Road

|

Újabb nagy névvel bővült a 2015-ös mészárszék, ezúttal Tom Hardy gondolta úgy Mad Max képében, hogy ő simán lenyomja akár a Bosszúállók 2-őt is. Sikerülni fog?

Hirdetés

Max visszatér, poszt-apokaliptikusság a köbön, Tom Hardy a fedélzeten - ez a három szempont már elég ahhoz, hogy jól szórakozzunk, de mindehhez hozzájön még George Miller a rendezői székben csücsülve és olyan mellékszereplők, mint Charlize Theron, Nicholas Hoult és Hugh Keays-Byrne is. Remélhetőleg Mel Gibson is feltűnik majd egy cameo erejéig (hatalmas kihagyott ziccer lenne, ha nem), miután annyit szenvedtek a forgatással (gondok a zölddé változott helyszínnel, utóforgatások stb.), ennyit legalább megérdemlünk. Hogy mégis mit kapunk majd, az 2015. május 15-én 3D-ben kiderül, ekkor debütál ugyanis a világ mozijaiban a Mad Max: Fury Road, két héttel az Avengers: Age of Ultron után, valamint egy héttel Brad Bird Tomorrowland című sci-fije előtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.