Hirdetés

2016 karácsonyán érkezik a Tapló télapó 2

|

Hirdetés

A Miramax és a Broad Green Pictures a minap bejelentették, hogy Billy Bob Thornton visszatér Willie Soke bőrében a filmvászonra a Tapló télapó 2-ben, a kitűzött dátum pedig 2016 karácsonya. Ez a rész a 2003-as, kissé nyers komédiának a folytatása lesz. A projekt egyébként már évek óta érlelődik, de csak most találtak hozzá producereket, és ezáltal vált biztossá a dolog. A Miramax egyik munkatársa így nyilatkozott a készülő sequelről:

Túl sokáig vártunk arra, hogy újra lássuk Thornton Willie Soke-ját, ahogy szekálja az ünnepeket a maga egyedi módján. Nagyon izgatottak vagyunk az egész stábbal együtt, hogy Billy Bobbal dolgozhatunk, és visszahozhatjuk a kínzó poénokat és karaktereket, amik ezt a filmet ikonikussá tették.
A Broad Green Pictures munkatársai is hozzátették a véleményüket:
A Tapló télapó azóta része a család ünnepi hagyományának, mióta először láttuk a közeli moziban. Izgatottak vagyunk, hogy visszahozhatjuk ezt az emlékezetes karaktert egy új fejezetet nyitunk a nagyvászon történetében.
Egyelőre még csak Thornton visszatérése van tisztázva, más színészről még nem érkeztek hírek. A forgatást 2016 januárjában kezdik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.