Hirdetés

A Castlevania sorozat az első játékadaptáció, amit szeretnek a kritikusok

|

Bekerülhet a rekordok nagy könyvébe a Castlevania, hiszen a Netflix animációs sorozata kimagasló százalékon áll a Rotten Tomatoes oldalán. Videojátékadaptációt ennyire még nem szerettek az újságírók.

Hirdetés

A videojátékokból készült hollywoodi filmek az esetek döntő többségében a rajongók ellenszenvét is kivívják, mikor a filmkészítők a játékot alig figyelembe véve dobnak össze egy mozifilmet, mellettük a kritikusok szinte mindig szőrös szívvel pontozzák le eme alkotásokat. Csak pár példa az utóbbi évekből a Rotten Tomatoes értékeléseit figyelembe véve: a Warcraft: A kezdetek 28%-on, az Assassin's Creed 18%-on, a Ratchet & Clank 17%-on, a Hitman: A 47-es ügynök pedig 8%-on áll.

Hirdetés

De szűnni látszik a negatív értékelések szériája, hiszen a Netflix Castlevania sorozatának első évada jelenleg 91%-on áll a hírhedt paradicsomos oldalon (igaz mindössze 11 kritika alapján). A négy részes első szezon után rögtön zöld utat adtak egy 8 részes második évadnak is. A kevés kritika ellenére azért is nagy dolog ez a pontszám, hiszen játékadaptáció 60%-nál jobb pontszámot még soha nem kapott a Rotten Tomatoes oldalán.

Nemrég írtunk arról is, hogy milyen hatással bír a jegyvásárlásokra a Rotten Tomatoes. Ti adtok, vagy már adtatok esélyt az új Castlevania sorozatnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.