Hirdetés

A Disney egy élőszereplős Kis hableányon gondolkodik

|

Egy újabb közkedvelt Disney klasszikus kerülhet élőszereplős verzióban megrendezésre.

Hirdetés

Az Alice Csodaországban, a Demóna és a Hamupipőke után a Disney úgy döntött, hogy tovább hódítják a filmvásznat az élőszereplős mesékkel. Most éppen A dzsungel könyve és az Alice Tükörországban hozza a bevételt nekik, de természetesen itt nem állnak meg. A már készülő és lassan mozikba kerülő újragondolások után lehet, hogy A kis hableány is ott lesz a terítéken.

Hirdetés

A Deadline szerint a stúdió nem olyan régen nyilatkozta, hogy fontolóra vette A kis hableány filmverziójának elkészítését. Nem meglepő a választás, ugyanis az 1989-es animációs film hatalmas siker volt, legendás dalokkal, ami két Oscar-díjat is hozott Alan Menken zeneszerzőnek.  

A megvalósítás egy érdekes helyzet elé állítaná a stúdiót. Egy olyan víz alatti világot kellene létrehozni CGI-jal, ahol minden a karakter úgy mozog, mintha a felszínen lenne. Ez akár egy forradalmi újításhoz is vezethetne a trükkök terén.

Ki szeretne látni egy ilyen feldolgozást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.