Hirdetés

A galaxis őrzői 2 - kapcsolat a Doctor Strange mozifilmmel

|

Többek között ezzel kapcsolatban is elhintett némi információt James Gunn rendező legutóbbi élő bejelentkezése során.

Hirdetés

Jelenleg is nagy erőkkel zajlanak a Vol. 2 utómunkálatai, amelynek júliusban ért véget a forgatása, mielőtt a stáb megcélozta volna a Comic-Cont. San Diegóban levetítettek néhány klipet és egy teaser trailert a várva várt filmből, amik többek között Űrlord édesapjának identitását is felfedték - róla azóta kaptunk néhány új részletet. James Gunn a napokban jó szokását megtartva egy élő bejelentkezést tartott a közösségi médiában, ahol elhintett némi érdekességet, infómorzsát, miközben csak még több kérdést vetett fel. 

Hirdetés

A rendező utalt rá egy LIVE keretein belül, hogy erős kapcsolat lesz a novemberben érkező Doktor Strange mozival, ami a harmadik fázis második darabja. Azt nem mondta, hogy a doki vagy bármely más karakter feltűnik-e a folytatásban, valószínűleg nem, de elég egyértelművé vált, hogy rengeteg meglepetésre számíthatunk jövő májusban. Egy dolog viszont most már biztos: Baby Groot a folytatásban végig kvázi egy kis ágacskaként fog működni. 

Ne számítsatok rá, hogy Groot túl sokat fog változni a második filmben.

A Vol. 2 története pontosan két hónappal azután veszi fel a fonalat, ahol az első véget ért. Tudjuk, hogy Sylvester Stallone szerepel egy rejtélyes karakter bőrében, a Comic-Conon pedig arra is fény derült, hogy Kurt Russell Ego-t, az Élő Bolygót fogja életre kelteni, aki egyben Űrlord apja is. Habár Vin Diesel úgy érezte, szabadon megerősítheti az Őrzők jelenlétét a Bosszúállók: Végtelen Háborúban, Gunn egyelőre tartózkodik ettől a kérdéstől. 

Nemrég egy érdekes koncepciós kép látott netvilágot az Őrzők 2 kapcsán, amin a csapat egy fogas, szőrős, csápos szörnyeteg ellen veszi fel a harcot a világűr mélyebb kozmoszában. Talán ez a fenevad lesz az egyik, mely valamilyen kapcsolatot biztosít a film és a Doctor Strange között. Az Abilisk nevezetű szörnyről ezt mondta a rendező: 

[Ez] egy többdimenziós lény. Az Őrzőket bérelik fel, hogy szembeszálljanak vele. 

Köztudott, hogy Doctor Strange is felfedezi majd a multiverzumot, illetve az alternatív világokat - nem beszélve egy LEGO szettről, amin egy, a koncepciós képen látható teremtményhez hasonló valami tűnik fel. Zseniális kis kapcsolat lenne, ha a doki vagy bármely másik varázsló teleportálná ki az űrbe a szörnyet, ami ellen aztán felbérelik az Őrzők csapatát. 

Jelenleg James Gunn még nem tudja, hogy visszatér-e a Guardians of the Galaxy: Vol. 3 rendezői székéhez, de az biztos, hogy a folytatás folytatása sem marad ki a Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisából, valamikor 2020 után, ha már nem abban az évben - ugyebár három cím nélküli premierdátumot tűzött ki oda a stúdió. A Végtelen Háború eseményei minden bizonnyal a Galaxis Őrzői csapatát is megváltoztatják, így biztosan nem lesznek ugyanazok, amikor visszatérnek a következő évtizedben. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.