Hirdetés

Harcolnia kellett A galaxis őrzői vol. 2 rendezőjének az egyik stáblistás jelenetért

|

Nem volt könnyű dolga James Gunn-nak az öt stáblistás jelenet egyikével, ami talán a legfontosabb a későbbiekre nézve.

Hirdetés

A májusban debütált A galaxis őrzői vol. 2 rekordmennyiségű stáblistás jelenettel kecsegtetett a rajongóknak. Az egész pontosan öt darab bónusz kisfilm mind szórakoztató volt, de a későbbiekre való tekintettel csak néhányuk számít igazán fontosnak, az egyik ilyen pedig Ayesha (Elizabeth Debicki) alkotása, Adam. Egyelőre ugyebár csak a karaktert rejtő szerkezetet láttuk és egyedül a keresztnevét ejtette ki a szuverén papnő, de ez a képregény olvasók számára Adam Warlock érkezésének egyértelmű megerősítése volt a Marvel Filmes Univerzumban. Ám megvolt az esélye, hogy ez végül ne valósuljon meg.

Hirdetés

A Cinema Blend-nek adott interjújában James Gunn forgatókönyvíró és rendező a szóban forgó stáblistás jelenetről beszélt, ahol elárulta, rendesen meggyűlt a baja a Marvel Studios fejeseivel ezzel kapcsolatban.

"Harcolnom kellett Adamért a stáblistás jeleneteknél. Én tényleg úgy gondoltam, hogy ott van a helye. A szuverének szerepeltetésének egyik fő oka az volt, hogy a közönség utalást kapjon Adam Warlock érkezésére. Ez volt a létezésük egyik oka. Az említett jelenetet már a forgatókönyv legelső változatába beleírtam, azonban sok kérdés felmerült azzal kapcsolatban, hogy tényleg ott van-e a helye, hiszen az emberek számítanak Warlockra a Végtelen háborúban. Tehát az egyik dolog, amit megígérhetek - amit folyamatosan csinálok Twitteren is -, hogy mindenki tudomást szerezzen róla: Adam Warlock nem lesz benne a Bosszúállók 3-ban vagy a Bosszúállók 4-ben. Nem kerül rá sor. Nem akartam, hogy az embereknek valótlan várakozásai legyenek Adam jövőjét illetően."

A karakter a hatvanas évek végén mutatkozott be a Fantasztikus Négyes ellenségeként, de legtöbben az önálló kozmikus kalandjairól, különösen az Infinity Gauntlet című crossover eseményben betöltött szerepéről ismerhetik, amely részben a jövőre érkező Bosszúállók: Végtelen háborút is ihlette (de a filmet főként az Infinity-történetszál inspirálta). Emiatt sokan szerették volna látni benne Warlock-ot, de ezek alapján ez sosem volt tervben, másképp a Marvel gond nélkül rábólintott volna a végül szerencsére megvalósult jelenetre.

Adam első hivatalos felbukkanására kétségkívül A galaxis őrzői vol. 3-ban számíthatunk, ahol vélhetően egy "ellenségből barát" sztoriszálat ad neki a forgatókönyvön jelenleg is gőzerővel dolgozó James Gunn. Elmondása szerint a film akár már jövőre foroghat, a bemutató pedig tippre 2020-ban lesz esedékes, miután az Őrzőket viszontlátjuk a Marvel Studios várva várt soron következő Bosszúállók mozijában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.