Hirdetés

A Warner Bros. már készíti elő az Acélember 2-t

|

Végre hivatalosan is bejelentették, hogy folytatást kap az Acélember, de a dátumot még nem tudjuk.

Hirdetés

A 2013-as Acélember folytatásáról már évek óta keringenek pletykák, és többé kevésbé erről egy félhivatalos bejelentést már tettek két évvel ezelőtt, de a Wrap szerint most már egészen biztos érkezik majd valamikor a jövőben a második rész. Ez nem meglepő, ugyanis a Batman Superman ellen és a készülő Igazság Ligája is jól mutatja, hogy jelenleg Superman a DC épülő univerzumának eddigi legjobban mozgatott tagja.

Hirdetés

Egy kicsit kapkodós mostanában a stúdió, és a jelenlegi CEO az utóbbi időben sok szólófilmet jelentett be vagy helyezett tervezőasztalra: Wonder Woman, Aquaman, Flash, Cyborg, Zöld Lámpás, Batman (Batfleck?) feldolgozások várhatók az elkövetkezendő években, amihez most társul egy Acélember folytatás is. Erről azonban sajnos még nincs bővebb információnk. A stúdió szerint prioritást élvez a projekt, úgyhogy reméljük, hogy Henry Cavillnek sem lesz gond a visszatérés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.