Hirdetés

Ruby Rose szuperhősnek áll a Batwoman első előzetesében

|

Gothamnek új védelmezőre van szüksége.

Hirdetés

Miután az Arrowverzum tavalyi crossoverében bemutatkozott a Ruby Rose (John Wick: 2. felvonás, Meg ‑ Az őscápa) által megformált Batwoman, Greg Berlanti vezetőproduceri felügyeletével hamar kezdetüket vették a karakter saját tévésorozatának munkálatai. A Zöld Íjász, a Flash, A holnap legendái és a Supergirl kvartettjének is otthont adó The CW nemrég bekérte a teljes évadot, így csak idő kérdése volt, hogy megfigyelhessük mozgásban az ősszel induló új szériát.

Hirdetés

A háromperces előzetesből megtudhatjuk, hogy Batman évekkel ezelőtti eltűnése régen nem látott hanyatlásba taszítja Gotham City-t a bűnözés terén, így helyét unokatestvére, a csípős nyelvű és társadalmi igazságosságra törekvő Kate Kane veszi át köpenyes igazságosztóként. Kate a katonai iskolából való kirúgását és több éves kiképzést követően tér vissza a városba, vagyis a sorozat a legutóbbi crossover eseményei előtt fog játszódni, hogy a készítőknek lehetősége nyíljon bemutatni Batwoman születését.

Ruby Rose mellett a szereplőgárda olyan neveket tudhat magáénak, mint Dougray Scott, Elizabeth Anweis, Meagan Tandy, Camrus Johnson, Nicole Kang, Rachel Skarsten és Camrus Johnson, a kedvcsináló mellett pedig egy stílusos plakátot is szemügyre vehettek tovább görgetve.

Mit gondoltok a sorozatról az eddigiek alapján?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.