Hirdetés

Íme a rajongó, aki közel 50-szer látta a Végtelen háborút

|

Már csak 14,000,561 kell és beelőzi Doctor Strange-et is.

Hirdetés

Vannak olyan filmek, amikre előszeretettel ülünk be többször is, hiszen első alkalommal a meglepetés ereje miatt kimaradhatnak olyan részletek, amik csak második megtekintésre nyernek értelmet. E sorok írójának a Kingsman: A titkos szolgálat és a legelső Bosszúállók volt olyan, amire vagy féltucatszor beült, azonban van, aki még ennél is durvábban nyomja. 

Hirdetés

Tony "Nem" Mitchell régi motoros Marvel rajongónak számít, aki rendesen hozzátett a Bosszúállók: Végtelen háború sikeréhez, ugyanis ahogyan arról a Twitterjén beszámolt, már 45 alkalommal beült a föld hőseit és a galaxis őrzőit összeboronáló blockbusterre. Mitchell célja, hogy minden nap legalább egyszer lássa a filmet, ezzel is támogatva a Marvelt és a filmet rendező Russo-testvéreket. "Nem" elképesztő teljesítményét a Russo testvérek is elismerték és hűségéért cserébe már most meghívták a Bosszúállók 4 2019-es premierjére, míg az IMAX ötven ingyen jegyet ajánlott fel neki. Nincs kétségünk afelől, hogy mire fogja felhasználni az ajándékát. 

És ti melyik filmet néztétek meg a legtöbbször moziban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.