Hirdetés

Összejöhet a Bosszúállók és X-Men crossover?

|

Állítólag a 20th Century Fox is szeretne együttműködni a Marvellel, látva, hogy milyen gyümölcsöző a Sonyval való kapcsolatuk és merre tart a Pókember franchise.

Hirdetés

Már az hatalmas boldogsággal töltötte el a képregényrajongókat, mikor a 2012-es Bosszúállókban együtt láthatták kedvenc szuperhőseiket, azonban a Marvel Filmes Univerzum fejlődésével és bővülésével újabb csodák történtek. Mint például a Sony és a Marvel együttműködése, amely lehetővé tette Pókember csatlakozását a többiekhez és azt, hogy a Marvelé legyen a kreatív kontroll, a Sonyé pedig a végső döntés joga olyan projektek esetében, mint a jelenleg forgatás alatt álló Spider-Man: Homecoming. Már csak egyetlen dolog van hátra a teljes boldogsághoz: a Fox birtokában lévő szuperhősök bevonása (X-Men, Fantasztikus Négyes stb.), azonban talán már ez sincs messze.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a 20th Century Fox hajlandóságot mutat arra, hogy egy olyan megállapodást kössenek a Marvellel a hősök használatáról, mint amilyet a Sony kötött a vállalattal. Erről a fülesről több forrás is beszámolt, többek között Kevin Smith "Fatman on Batman" nevezetű podcastjét gyártó Matt Key is a Marvel Movie Newstól, aki a következőket nyilatkozta a szóban forgó pletykáról a Collider Heroes-nak

A kis madárkáim több forrásból is azt csiripelték, hogy a Fox és a Marvel már... beszélgettek róla, legalábbis előbbi érdeklődést mutat rá. Valahogy így: 'Oh, tudod, amit a Sonyval és a Pókemberrel csináltatok, az egészen menő, szóval talán...'. Még évekre vagyunk attól, hogy ebből bármi is megvalósulhasson, de úgy hiszem, hogy a Fox és a Marvel összefognak majd. 

Mindez azt jelentheti a jövőre nézve, hogy talán megvalósulhat a rajongók által hőn áhított X-Men vs. Bosszúállók és végre kaphatunk egy minőségi Fantasztikus Négyes filmet. Kérdés persze, hogy mikor, hiszen a Foxnál jelenleg a Deadpool is szépen hozott és az X-Men: Apokalipszis is jól teljesített, tehát egyelőre nincs szükségük a Marvel pénztermelőjére, de ha a fent elhangzottaknak van valami igazságalapjuk, akkor nem zárkóznak el tőle. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.