Hirdetés

D.J. Caruso a Dead Space moziváltozatáról

|

A Movieweb-nek sikerült szóra bírnia D.J. Caruso urat, akitől többek között megtudakolták azt is, hogy áll jelenleg a Dead Space mozi projekt. Nos...

Hirdetés

Caruso úr nem tud semmifajta előrelépéssel jelentkezni, de továbbra sem tagadja, hogy a jövőben elfogja készíteni a filmet. Nagyszerű koncepciónak, és egyedi atmoszférájú játéknak tartja a Dead Space-t, amely akkora potenciállal bír, hogy elkerülhetetlen a vászonra való adaptálás. Caruso hozzátette, hogy ha sorra kerül a projekt, nem a játék sztoriját filmesítik meg, nem is folytatásban gondolkoznak, hanem az előzményeket mesélnék el. Továbbá szabadkozott is, hogy bár nem ez lesz a következő rendezése, de mindenképpen sort kerít rá a jövőben. Jelenleg ennyi az annyi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.