Hirdetés

Egy teljesen új karakter fogja magára ölteni Batwoman jelmezét

|

Nem keresnek új színésznőt Ruby Rose karakterére.

Hirdetés

Batwoman megformálója, Ruby Rose május végén szállt ki a sorozatból hivatalosan máig tisztázatlan okokból (a pletykák szerint a két fél közös döntése volt, miután a színésznő elégedetlensége feszültségekhez vezetett a forgatáson), ám a The CW ekkor bejelentette, hogy új, az LMBTQ-közösségből jött színésznővel eszközölnek főszereplőcserét. Most már úgy tűnik, nemcsak Ruby Rose, de Kate Kane nélkül folytatódik tovább a sorozat.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter is megerősítette azt a napokban felmerült értesülést, miszerint meglepő módon nem keresnek új színészt Ruby Rose karakterére, hanem egy teljesen új főhőst mutatnak be a sorozat második évadában. A híresztelés alapját egy Redditen felbukkant casting felhívás adta, melyben azt írták, hogy egy "Ryan Wilder" nevű (az nem tiszta még, hogy placeholder névről lenne-e szó, vagy valóban így fogják hívni), a húszas éveiben járó karakterhez keresik a megfelelő színésznőt,  aki magára öltené a jelmezt Bruce Wayne unokatestvére helyett.

A leírás szerint Wilder egy szerethető, de zűrös és kicsit bolondos figura, egyszerre magasan képzett, ámbár fegyelmezetlen harcos, aki korábban drogcsempész volt és a gothami rendőrség elől menekült. A karakter nyíltan leszbikus, tehát a főszerepben továbbra is megtartják az LGBTQ vonalat. Mindazonáltal főszereplőváltás sorozatbeli mikéntje felvet néhány kérdést, többek között az első évados főgonosz Alice-szel kapcsolatban, hiszen Kate Kane testvéreként eddig kettejük dinamikája adta a sorozat legjavát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.