Hirdetés

Ruby Rose nem lesz többé Batwoman

|

A színésznő egyetlen évad után szögre akasztotta a jelmezt.

Hirdetés

A zöld íjász komplett szuperhősös univerzumot épített maga köré a 2012-es indulása óta, és habár Oliver Queen kalandjait már nem követhetjük nyomon, folyamatosan újabbnál újabb karakterekkel és műsorokkal szolgál a The CW csatorna. Az elmúlt években bemutatkozott legizgalmasabb újonc kétségkívül a Ruby Rose által megformált Batwoman volt, és noha már régen megrendelték a sorozat folytatását, de az már másik színésznővel fog elkészülni.

Hirdetés

A legégetőbb kérdésre, azaz a miértre ugyan nem kaptunk választ, de a The Hollywood Reporter értesülései szerint Ruby Rose mindössze egyetlen évadot követően kiszállt a Batwomanből, egész pontosan két nappal azután, hogy a The CW műsorra tűzte a finálét. A címszerep ebben a pillanatban is betöltetlen, ám mivel a sorozat 2021 januárjában többedmagával visszatér a képernyőkre, a csatorna aktívan keresi a potenciális színésznőt, aki a továbbiakban Rose helyett fogja megformálni Kate Kane karakterét az Arrowverzumban.

Nagyon nehéz döntést kellett meghoznom azáltal, hogy nem térek vissza Batwomanként a következő évadban. Nem volt könnyű, mivel mély tisztelettel tekintek az egész stábra és mindenkire, aki közreműködik a sorozatban Vancouverben és Los Angelesben egyaránt. Végtelenül hálás vagyok Greg Berlantinak, Sarah Schecternek és Caroline Dries-nak a belém vetett bizalmukért, és hogy helyet kaphattam ebben az általuk gyönyörűen megálmodott DC univerzumban. Köszönöm Peter Roth-nak, Mark Pedowitznak, a Warner Bros. és a The CW csapatainak, akik oly keményen dolgoztak a sorozaton, és mindig hittek bennem. Köszönöm mindenkinek, aki sikeressé tette az első évadot - hálás vagyok érte.

Rose ezzel a közleménnyel búcsúzott a szereptől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.