Hirdetés

Eldőlt, hogyan fog folytatódni az A Goldberg család Jeff Garlin nélkül

|

A színész a HR-osztály három évig tartó vizsgálódása után közös megegyezéssel távozott a népszerű sitcomból, de vajon az túléli-e az egyik alapember hiányát?

Hirdetés

A filmipar lassú, ám ennek dacára érezhető átalakulását remekül illusztrálja, hogy a szakmai tehetség mellett az emberi minőség is egyre fontosabb egy-egy színész megítélésekor. Azaz a jelek szerint az ágazatot hosszú esztendőkön át domináló, lópokróc-durvaságú, vagy éppen szélsőségesen excentrikus alanyi zsenik ideje lejárt. A példák hosszan sorolhatóak. Nemrég Bill Murray-t figyelmeztették az illetékesek, mert a Being Mortal forgatásán sokak szerint illetlenül viselkedett, és gyaníthatóan Roseanne Barr is ezerszer megbánta, hogy egy Twitter-üzenetben sértően fogalmazott Valerie Jarettről.

Hirdetés

Ezúttal a komikus Jeff Garlin kapott emlékeztetőt arról, hogy a korábbi, a problémákat a szőnyeg alá söprő trenddel szakítani igyekvő szakma új elveinek értelmében a legnagyobbak sem pótolhatatlanok. A színész ugyanis többek visszajelzése szerint gyakorlatilag érzelmi terror alatt tartotta a munkatársait, és profi stand-up komikusként gondosan ügyelt rá, hogy a legmegalázóbb szellemességekkel fejezze ki nemtetszését. Az A Goldberg család HR-osztálya kivizsgálta a beérkezett panaszokat, aztán ahogy az lenni szokott, az érintettek "közös megegyezéssel" arra jutottak, hogy mindenkinek jobb, ha külön utakon folytatják.

Viszont az 1980-as évekbe elkalauzoló szériának folytatódnia kell - így annak soron következő, tizedék évadja lényegében egy reboot lesz. A Garlin által megformált Murray Christian Goldberg halott, és családjának meg kell küzdenie azzal, hogy a családfő már nincs közöttük. Emellett a frissen összeházasodott Erica (Hayley Orrantia) és Geoff (Sam Lerner) elsőszülöttje is gyaníthatóan alaposan fel fogja forgatni a família életét. Pláne, mivel nem is olyan rég a 87 éves korában elhunyt George Segal karakterét, Albert "Papi" Solomont is elbúcsúztatták. A sorozat egyik showrunnere, Alex Barnow a következőket mondta el a folytatással kapcsolatban:

"Ez egy olyan család lesz, amely nem békült ki azzal, hogy az apa elment, de már többnyire továbblépett, és sok mindent feldolgozott. Szóval, optimistán indulunk a baba (Erica) érkezése miatt, és előre tekintünk a jövőbe."

Miként az várható volt, a döntés alaposan megosztotta a rajongókat. Többen eltúlzott véleményterrort emlegetnek, és előre temetik kedvenc szériájukat, azonban az a nézőpont is előkerül, hogy a színészeknek is joguk van ahhoz, hogy normális körülmények között dolgozzanak. Ergo, ha valaki nem képes megadni a minimális, kötelező tiszteletet a többieknek, akkor annak egyszerűen nincs helye a stábban, és nem várható el, hogy a többiek a végtelenségig tolerálják az ámokfutását.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.