Hirdetés

Jeff Garlin nélkül, de folytatódik A Goldberg család

|

A komikus távozását még decemberben jelentették be, miután többen is panaszt tettek ellene a viselkedése miatt.

Hirdetés

Az, hogy behívták a sorozatot a tizedik évadra, várható volt, főleg, hogy Wendi McLendon-Covey új szerződést kötött az ABC-vel. Jeff Garlin (Murray Goldberg) továbbra is feltűnik majd a 9. évad fel nem használt felvételeinek és a korábban rögzített jeleneteknek hála. Azonban nem tudni, hogy a sorozat pontosan mit akar kezdeni a karakterrel, aki eddig kulcsszerepet töltött be az epizódokban. Murray Goldberget várhatóan kiírják, valószínűleg még a 10. évad elején.

Hirdetés

A projekthez közel álló források arról számoltak be, hogy a színész távozása kölcsönös megállapodás volt. Bár azt nem tudni, hogy pontosan mit találtak a viselkedésével kapcsolatos vizsgálatok során. Jeff Garlin persze messze nem az első színész, akit kiraktak egy régóta futó sitcomból, és biztosan nem is ő lesz az utolsó. Így járt többek között Charlie Sheen a Két pasi meg egy kicsi esetében, Chevy Chase a Balfékek (Community) kapcsán, vagy éppen T.J. Miller a Szilícium-völgyet illetően.  

A Goldberg családot 2013-ban mutatták be az Egyesült Államokban. A sorozat a Goldberg családot és minden napjaikat követi nyomon a pennsylvaniai Jenkintownban. Magyarországon a Comedy Central Family tűzte műsorra és játssza jelenleg is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.