Hirdetés

Jeff Garlin távozott a Goldberg családból, miután panaszt tett rá a stáb

|

Közös megegyezéssel hagyja ott a sorozatot egy vizsgálat után.

Hirdetés

2013-ban rajtolt el az ABC sitcomja, az Adam F. Goldberg ötlete és személyes gyerekkori élményei alapján készített A Goldberg család, amelyet itthon a Comedy Centralon követhetnek a nézők. A '80-as években játszódó sorozatban Beverly (Wendi McLendon-Covey), Murray (Jeff Garlin), Adam (Sean Giambrone), Barry (Troy Gentile) és Erica (Hayley Orrantia) őrült életét követhettük figyelemmel epizódról epizódra, már kilenc évad óta. A szériát akkor érte az első csapás, mikor a történet egyik legszerethetőbb figuráját, Papit alakító kétszeres Golden Globe-díjas George Segal tavasszal elhunyt, most pedig újabb nehézséggel kell szembenéznie a produkciónak.  

Hirdetés

A The Hollywood Reporter és más honlapok jelentése szerint a családfőt életre keltő Jeff Garlinnak távoznia kellett a sorozatból, miután lefolytattak egy HR-vizsgálatot a forgatáson tanúsított nem megfelelő viselkedése miatt, amellyel kapcsolatban számos panaszt tettek a stábtagok. Mindezt a Vanity Fair Garlinnal kapcsolatos vizsgálata/interjúja előzte meg, ahol a színész elárulta, hogy az elmúlt három évben folyamatosan vizsgálat zajlott vele kapcsolatban a viselkedése miatt. 

"Ha komikusként valakit megsértek, csak annyit mondhatok, hogy sajnálom, oké? Soha nem támadtam fizikailag senkire, semmilyen okból, úgyhogy borzasztóan zavarónak és valótlannak tartom."

- mondta Garlin, mikor arról értesült, hogy több munkatársa is úgy érezte, hogy szavai és tettei lealacsonyítóak, tiszteletlenek voltak velük szemben. A színész megjegyezte, hogy a HR-es panaszok miatt nem akart visszatérni a sorozatba a kilencedik évadra, de azért bólintott mégis rá, mert a show redukálta a forgatási idejét. A mostani döntés értelmében azonban Garlin nem fogja befejezni a kilencedik évadot, a tizedikre pedig pláne nem fog visszatérni. A stábbal az egyik veterán producer közölte a döntést. Egyelőre nem tudni, hogy Murray-t miképpen írják ki a történetből, ahogyan azt sem, hogy az események hatására az ABC berendeli-e A Goldberg család folytatását. 

A jelenlegi információk szerint Garlin másik folytatásos sorozata, a Félig üres (Curb Your Enthusiasm) esetében továbbra is igényt tart rá az HBO, a hír írásának pillanatában nem érkezett nyilatkozat ennek ellentettjéről (ennek a 11. évada nemrég rajtolt el). A színészt ezen felül láthatjuk majd Damien Chazelle következő filmjében, a Babylonban, valamint a Foo Fighters horrorjában is. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.