Hirdetés

Elkezdődött az Underworld 5 forgatása

|

Hirdetés

A 2012-es Underworld: Az ébredés után újabb darabbal bővül a sorozat, ugyanis megkezdődött az ötödik rész forgatása. A horror széria 2003 óta közel 500 millió dollárt gyűjtött össze világszerte, így a készítők joggal bizakodnak abban, hogy a következő felvonás sem lesz veszteséges. A jeleneteket 10 héten keresztül rögzítik Prágában és környékén. Kate Beckinsale visszatér Selene szerepében, illetve Theo James-t is viszont láthatjuk majd, aki továbbra is igyekszik főhősünk segítségére lenni. Tobias Menzies és Lara Pulver egy új félelmetes farkasember vezér, illetve egy ambiciózus vámpír képében tűnnek majd fel a filmben. Rajtuk kívül pedig Charles Dance, James Faulkner, Peter Andersson, Clementine Nicholson, Bradley James és Daisy Head egészítik ki a színészgárdát. Az Underworld 5-öt Anna Foerster dirigálja, aki korábban rendezett már Gyilkos elmék és Outlander epizódokat, de főként operatőri munkáiról ismert, hiszen olyan blockbustereken dolgozott már, mint A függetlenség napja, a Holnapután és Az elnök végveszélyben.

Underworld-Awakening-Film-Still-6
A forgatókönyvért Cory Goodman felelős, aki a Kevin Grevioux, Len Wiseman és Danny McBride által alkotott karakterek alapján dolgozik. A kamerákat Karl W. Lindenlaub operatőr vezényli, a látványért Ondrej Nekvasil felel, a jelmezeket pedig Bojana Nikitovic szabja a színészekre. A filmet, ami 2016 október 21.-én érkezhet a mozikba, Peter Amundson vágja és szerkeszti.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.