Hirdetés

Folytatást kaphat a Ragyogás?

|

Stanley Kubrick 1980-as klasszikusa sokak számára meghatározó élményt jelent és Jack Nicholson egyik legjobb filmjét látják benne, nem véletlenül. Vajon ezt is megerőszakolják?

Hirdetés

Arról már tavaly ősszel beszámoltunk nektek, hogy Stephen King folytatást ír a Ragyogáshoz, akkor tudni lehetett, hogy Holywood azon nyomban ráteszi majd a kezét a jogokra, meglepő módon mégsem így történt. Tervezik ugyan a Ragyogás folytatását, de a sztori nem a könyv alapján készül majd, attól teljesen különböző lesz... ha lesz. Egylőre még ugyanis nem döntötték el, hogy valóban szeretnék-e elkészíteni a nagybecsű előd folytatását, tanakodnak a dolgon minden erejüket beleadva. A folytatás producerei Laeta Kalogridis (Viharsziget, Avatar) és Brad Fischer (Viharsziget, Zodiákus) lehetnének, James Vanderbilt (A csodálatos Pókember, Zodiákus) pedig a forgatókönyvírói posztot tölthetné be a projekt megvalósulásakor. A második rész vélhetően a Warner Bros. kezei között formálódik majd és a pletykák szerint előzményfilmet kapnánk...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.