Hirdetés

Hazai bemutatódátumot kapott a Superman és Lois

|

Az Acélember és felesége hamarosan a hazai képernyőkön is debütál.

Hirdetés

Hamarosan debütál a The CW és az HBO Max közös finanszírozásában készült szuperhőssorozat, a Superman és Lois, ami az első előzetesével széles körű meglepetést okozott, hiszen távolabb sem állhatna a CW által bemutatott szériáktól. Ennek függvényében különösen jó hír, hogy a világpremierrel egyidőben az HBO GO-n is elérhető lesz.

Hirdetés

A Mocsárlény: A sorozat, a Doom Patrol, a Stargirl, a Batwoman és sok más mellé újabb szuperhős csatlakozik az HBO egyre népesebb táborához, a Superman és Lois ráadásul az eredeti bemutatóval egyszerre, február 24-én mutatkozik be a streamingszolgáltató kínálatában, kezdetben magyar felirattal.

A sorozatban Tyler Hoechlin alakítja a világ leghíresebb szuperhősét és Elizabeth Tulloch a képregényvilág leghíresebb újságíróját, akiknek meg kell birkózniuk azzal a stresszel, nyomással és mindazokkal a bonyodalmakkal, amelyekkel napjainkban a dolgozó szülőknek szembe kell nézniük. Hoechlin és Tulloch ugyebár nem először formálják meg ezeket az ikonikus karaktereket, korábban a The CW Arrowverzumának szuperhőstörténeteiben bukkantak fel.

A magyar feliratos kedvcsinálót itt nézhetitek meg:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.