Hirdetés

Két visszatérőt is köszönthetünk Az Igazság Ligájában

|

Az Igazság Ligája első közös akciója során Lex Luthor és egy Wonder Woman-hez kötődő karakter is tiszteletét teszi.

Hirdetés

A DC Bővített Univerzumának két ismerős figurája szintén visszanéz a 2017 novemberében érkező Igazság Ligájában, ami a Warner Bros. újonnan publikált hivatalos sajtóanyagából vált biztossá. A jövő évi produkcióikat ismertető listában ugyanis a szóban forgó mozi stábjánál a már korábban pletykált Jesse Eisenberg (Lex Luthor) és a teljesen meglepetésszerű Connie Nielsen (Hippolyta királynő) neve is szerepelt.

Hirdetés

Eisenberg már megtette első igencsak megosztó megjelenését a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában, egy törölt jelenetben pedig a jövőre érkező csapatmozi főellenségével, a minden bizonnyal Ciaran Hinds által életre keltett Steppenwolf-fal látható (az említett jelenetben persze még csak CGI formájában). Nem lennénk meglepve, ha a film első felében a Ben Affleck alakította Sötét Lovag látogatná meg az immár kopasz Lex Luthor-t cellájában, válaszok után kutatva. 

Ugyan Nielsen még nem debütált a vásznon Eisenberg karakterével szemben, az Igazság Ligájára már visszatérőként fogjuk számon tartani, hiszen a nyáron érkező Wonder Woman-ben teszi először tiszteletét Hippolyta szerepében. Ő a Themyscira szigetén élő amazonok királynéja és Diana hercegnő édesanyja. Az egyelőre óriási kérdőjel, hogy mekkora szerepe is lesz az érkező adaptációban, de minden bizonnyal egy hazatérés erejéig fogunk vele találkozni. A cselekmény szempontjából viszont fontos lehet, elvégre a film középpontjában az erővel felruházott anyadobozok állnak, melyek egyike könnyen állhat az amazonok birtokában. 

Az Igazság Ligája előreláthatólag 2017. november 17-én mutatkozik be a mozikban Zack Snyder rendezésében, főbb szerepekben pedig feltűnik Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Luis Lane), Willem Dafoe (Nuidis Vulko), J.K. Simmons (Gordon felügyelő), Amber Heard (Mera) és Jeremy Irons (Alfred). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.