Hirdetés

Ilyen lesz a Donald Trumpot játszó Brendan Gleeson

|

A háromszoros Golden Globe-jelölt színészzseni a The Comey Rule sorozatban tűnik majd fel.

Hirdetés

Donald Trumpról, az Amerikai Egyesült Államok 45. elnökéről már számtalan filmes paródia és bohózat született már. Leghíresebb példaként talán Alec Baldwint lehetne említeni, aki a Saturday Night Live show-ban karikírozta ki - ennek Trump rendre hangot is adott Twitteren. Most viszont egy The Comey Rule munkacímre keresztelt sorozatban maga Brendan Gleeson fog a hírhedt elnök bőrébe bújni, amihez egy minimalista, de nagyon is stílusos fotót is mellékeltek.

Hirdetés

James Comey, az egykori FBI igazgató A Higher Loyalty című könyvét fogja alapul venni a készülő széria, amiben magát Comey-t a kétszeres Emmy-nyertes Jeff Daniels fogja alakítani. Az ex-igazgató forrásai alapján betekintést nyerhetünk az amerikai politika és bürokrácia mindennapjaiba, aminek - az előzetes elmondások alapján - a legnagyobb részét Donald Trump személye fogja kitenni, akit Brendan Gleeson fog játszani. Őt az Erőszakik, A guardista vagy éppen a kevés figyelmet kapó Kálvária filmből ismerhetjük, és már a hivatalos fényképe is azt tükrözi, hogy nem vette félvállról ezt a szerepet sem. Gleeson és Daniels mellett még olyan színészek fognak a sorozatban felbukkanni, mint Holly Hunter (Rögtönzött szerelem), Scott McNairy (Halt & Catch Fire), Jonathan Banks (Better Call Saul) vagy éppen maga Barack Obama.

A The Comey Rule valamikor idén ősszel fog debütálni, pontos megjelenési dátumról még nem esett szó. Ti mit szóltok hozzá? Mindenképpen nekikezdtek majd?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.