Hirdetés

Ízelítőt kapott Johnny Depp új filmje, a City of Lies

|

A film Randall Sullivan Pulitzer-díjas LAbyrinth című könyvéből készült.

Hirdetés

A 2Pac és Notorious B.I.G rejtélyes meggyilkolásáról szóló filmben az Oscar-jelölt Johnny Depp egy Russell Poole nevű exnyomozót alakít, aki Jack Jacksonnal, a Forest Whitaker által játszott újságíróval együtt próbálja kideríteni az igazságot. Randall Sullivan könyve, így a film is igaz történeten alapul, leginkább Poole nyomozását és bizonyítékait véve alapul.

A City of Liest már 2018-ban befejezték, de az azóta is botrányos viselkedésével kirívó Depp miatt elhalasztották a film amerikai premierjét. A produkció helyszínfelelőse, Gregg Brooks beperelte a színészt, Brad Furman rendezőt és a Good Films és az Infinitum Nihil gyártó cégeket, mivel a színész a forgatáson állítólag dühbe gurult, amikor Brooks jelezte, hogy nem folytathatják a felvételeket, mert lejártak az engedélyeik, ezért Depp megütötte őt.

Hirdetés

Ezért lehetséges az, hogy fellelhető a film teljes, 3 évvel ezelőtti előzetese, most azonban újabb kedvcsinálót vágtak neki a (remélhetőleg végső) bemutató előtt. Brad Furman korábban olyan filmeket rendezett, mint például a Beépülve: Az Escobar ügy (2016) és Az igazság ára (2011).

Az eredeti, 2018. szeptember 7-i premierdátum egyébként szándékos volt, ugyanis 1996-ban ezen a napon lőtték meg Tupac Shakurt Las Vegasban. 1997 márciusában hasonlóan támadtak rá Los Angelesben Christopher Wallace, ismertebb nevén Notorious B.I.G. amerikai rapperre is, ezzel mindkét eset a legismertebb máig megoldatlan gyilkosságok közé tartozik a hiphop történetében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.