Hirdetés

Jon Watts ambició tekintetében a Végjátékhoz hasonlította a Pókember: Nincs hazautat

|

Merész kijelentések.

Hirdetés

Alig több, mint másfél hónap választ el minket Tom Holland - jelen állás szerint - utolsó MCU-s Pókember filmjétől, a Nincs hazaúttól, ám az egyre közeledő premier ellenére (hivatalosan, a legkülönfélébb pletykákat leszámítva) még mindig viszonylag nagyon keveset tudunk a multiverzumon átívelő pókkalandról.

A totális hírzárlat azonban hamarosan részben megtörik, hisz az Empire magazin új számát alaposan behálózták, ami annyit jelent, hogy ezúttal a Nincs hazaút kapja az aktuális címlapsztorinak járó rivaldafényt, melyben a két korábbi MCU-s pókmozit is dirigáló Jon Wattson és Tom Hollandon kívül, még maga Kevin Feige is elárult néhány aprócska részletet a hét lakat alatt őrzött moziból. 

Hirdetés

Watts az Empire-nek úgy fogalmazott, hogy a trilógia záróakkordjára a kezdetektől fogva igyekeztek a lehető legambiciózusabb ötletekkel előállni, mely a szavai szerint akkora durranás lesz, mint amilyen a Bosszúállók: Végjáték volt, csak most éppenséggel a közkedvelt hálószövő lesz az események középpontjában. Az ambíciókkal kapcsolatosan Holland sem fogta vissza magát:

"Amikor először feldobtam az ötletet, úgy voltam vele, mennyire király lenne már, ha tényleg össze tudnánk ezt hozni. De közben ott motoszkált bennem a gondolat, hogy egyszerűen képtelenség, hogy ez így működőképes legyen. Kizárt dolog, hogy mindenkit ráveszel arra, hogy azt tegyék, amit tenniük kell. Ez biztosan nem fog megtörténni. Aztán egyszer csak megtörtént. Őrület az egész!"

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Watts-szal és Hollanddal ellentétben Kevin Feige nem konkrétan magáról a Nincs hazaútról, hanem Alfred Molina nagy visszatéréséről osztott meg néhány érdekességet. Elmondta, hogy a Sony egykori fejesével Amy Pascallal már évekkel korábban eldöntötték, amennyiben valaha is visszahoznák Oki-Dokit, akkor azt csakis Alfred Molina lenne képes ismét eljátszani.

"Szeretnénk újra elővenni a korábban látott gonoszokat? Nem, inkább csináljuk meg Keselyűt, aztán Mysteriot és olyan karaktereket, akiket még sosem láthattunk korábban. De aztán emlékszem, elgondolkodtam, hogy hoznánk vissza Oki Dokit, mikor Alfred Molina szinte tökéletes volt a szerepre? Szóval, ha valaha újfent visszatérne, az csakis vele együtt lenne lehetséges." - zárta gondolatait Feige. 

Az alábbi galériában pedig a film két új képét nézhetitek meg: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.