Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett végre a Pókember: Nincs hazaút első előzetese!

|

A stúdiók nem siették el, de végre belepillanthatunk a várva várt harmadik Pókember-filmbe.

Hirdetés

A megszokottnál is nagyobb titkolózás övezi a Tom Holland főszereplésével készülő harmadik önálló Pókember-filmet, ám ez nem meglepő, hiszen ha legalább a projekttel összefüggésbe hozott híresztelések fele igaznak bizonyulna, akkor is szélesre tárul a képregényekből már jól ismert Pókverzum kapuja. Ennek ellenére már elengedhetetlen volt, hogy felmutassanak valamit, főleg, amennyiben továbbra is tartják magukat a december 17-ei eredeti bemutatódátumhoz.

Hirdetés

A Sony Pictures pechjére épp a tervezett debütálás előtt szivárgott ki az interneten a film első kedvcsinálójának speciális effektusokat nélkülöző, befejezetlen változata, és bár a megosztásokat tűzzel-vassal irtotta a stúdió, valószínűleg csak az nem találkozott vele, aki nem is szeretett volna. Szerencsére mindezek után nem húzták sokáig az időt: megérkezett a teaser előzetes hivatalos forrásból is, ami ugyan nem leplezi le a film legnagyobb cameószereplőit és elsősorban a címszereplőre, illetve a Benedict Cumberbatch alakította Doctor Strange-re fókuszál, azért a végére sikerült bedobni egy várva várt meglepetésvendéget - akinek a jelenléte kvázi már önmagában hitelesíti a többi pletykát.

Nézzétek meg mielőbb, és írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.