Hirdetés

Tom Holland egy franchise befejezéseként tekint a Pókember: Nincs hazaútra

|

Egyszer minden jó dolog véget ér.

Hirdetés

Nem túlzás azt állítani, hogy a decemberben érkező Pókember: Nincs hazaút az idei esztendő egyik legjobban várt alkotása, hiszen a filmben Benedict Cumberbatch közönségkedvenc Strange dokija mellett egy kazalnyi korábbi Pókember gonosz is tiszteletét fogja tenni, a multiverzumról, mint koncepcióról már nem is beszélve. A premierhez közeledve szép lassan egyre több mindent tudunk meg a Tom Holland-féle póktrilógia záróakkordjáról, mely úgy fest, jóval több lesz egy egyszerű finálénál. 

Hirdetés

Az Entertainment Weeklynek ugyanis egy exkluzív interjú keretein belül lehetősége nyílt beszélgetni egy kicsit Hollanddal, aki több érdekes részletet is megosztott velük arról, pontosan mire is érdemes számítanunk a jelenlegi tudomásunk szerint utolsó MCU-ban elhelyezkedő pókmozitól. 

"Úgy hiszem, hogy a Nincs hazautat mindannyian egy franchise befejezéseként kezeltük. Ha leszünk annyira szerencsések, hogy a későbbiekben ismét elmerülhetünk ezekben a karakterekben, akkor biztosra veszem, hogy akkor már az általunk játszott figurák egy egészen más verziójával találkoznátok. Szóval értelemszerűen az már nem feltétlen hasonlítana arra, amit Hazatérés-trilógiában láttatok. Legszívesebben adnánk némi időt ennek, hogy legyen lehetőségünk kitalálni a hogyan továbbot, hogy hangulatban is tudjunk valami újdonságot behozni ezekbe a filmekbe. Hogy ez végül így lesz-e, arról fogalmam sincs. De abban biztos vagyok, hogy a Nincs hazaút mindenféleképpen egy utazás vége, és mindvégig annak is érződött."

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Holland az interjú során hozzátette, miképp ennek a búcsúnak hatását nemcsak rajta, de két színész kollégáján, a Nedet alakító Jacob Batalonon és az MJ-t játszó Zendayán is érezni lehetett. 

"Nem kevesebb, mint öt éve csináljuk ezeket a mozikat. Ez idő alatt csodálatos kapcsolat alakult ki hármunk közt. Minden egyes lépés során ott voltunk egymás mellett. Együtt csináltuk az összes filmet, az összes sajtókörutat. Szóval mikor felvettük az utolsó közös jelenetünket az egy igazán szívszorító pillanat volt számunkra. De egyben rendkívül izgalmas is, mivel ezzel mindhárman továbblépünk a karrierünk következő fejezetébe. Szóval életem egyik legszebb napja volt, amiért osztozhattam velük ezen a pillanaton. Kételkedem benne, hogy valaha is úgy elkapott a sírás, mint ekkor."  

Noha a Pókember franchise jövője egyelőre homályba burkolódzik, abban mindenképp biztosak lehetünk, hogy a hálószövő és Tom Hardy Venomja a következő években most már tényleg összeakasztja majd a bajszát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.