Hirdetés

Ütős jelenete lesz a folytatásban a Jurassic World hatalmas vízi dinoszauruszának

|

A közkedvelt, és egyben sokat vitatott, különleges dínó visszatér a Jurassic World második részére, méghozzá nem is akárhogyan.

Hirdetés

A Jurassic World második részéről már tudunk ezt-azt, de most felfigyeltünk egy igazán érdekes pletykára a történettel kapcsolatban. Annyi már biztos, hogy ezúttal nem egy kicsiny szigeten fognak a dínók elől (magassarkúban) menekülni a főszereplők, hanem sokkal nagyobb területet fed majd le a film.

Hirdetés

Az első részben nem egy új dinoszaurusszal találkozhatunk, többek között egy hatalmas vízi szörnyeteggel (becses nevén: Moszaszaurusz) is, aki ha személyesen nem is, de egy rokona egész biztosan beköszön a folytatásban, méghozzá nem is akárhogy. Egy színészt, Kevin Layne, egy rövid jelenet erejéig választották ki, amiben egy zsoldos, tengeralattjáró pilótát alakít. Elmesélte, hogy életében először fog green screen előtt dolgozni, hisz a jelenetben egy hatalmas víziszörny támadja meg a legénységet. Vagyis Moszoszaurusz vs. tengeralattjáró, valahogy így:

A Jurassic Worldöt jelenleg az Egyesült Királyságban forgatják, de később még Hawaii-on is vesznek fel fontosabb jeleneteket. A történet pedig igyekszik majd reflektálni a valóságra, hogy az emberek miként kezelik az állatokat. Ezt sajnos már nem Colin Trevorrow rendezi, csak íróként szállt be, a helyét J.A. Bayona (Szólít a szörny) veszi át. Chris Pratt és Bryce Dallas Howard viszont visszatérnek főszereplőként, akárcsak Dr. Henry Wu, az újak sorát erősíti többek között: Toby Jones, Rafe Spall, Ted Levine, James Cromwell, Danielle Pineda és Gwendoline Chaplin. Premier 2018. június 22-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.