Hirdetés

Sötétebb, félelmetesebb lesz a Jurassic World folytatása

|

Chris Pratt nem állta meg, hogy beszéljen arról a "másik" várva várt folytatásról.

Hirdetés

Miközben A galaxis őrzői második etapját népszerűsítette, néhány szót elejtett a Jurassic World főszereplője és mindenki új kedvence, Chris Pratt arról, hogy mire számíthatunk a folytatást illetően. Na, részletekbe nem ment bele, sőt amit mondott igen kevés, de valahogy érezzük, szeretné, ha lelkesek lennénk, ami a második részt illeti.

Hirdetés

Először is a színész megdicsérte rendezőjét, J.A. Bayonát (aki legutóbb a Szólít a szörny című drámát rendezte), aki állítása szerint egy "egyedülálló" filmkészítő, igazi mestere a vizuális történetmesélésnek és melegen ajánlja megtekintésre A lehetetlent (Ewan McGregor és Naomi Watts főszereplésével készült katasztrófafilm), amennyiben még nem látta volna valaki. Na de a filmről magáról mit mondott? - teljesen jogos a kérdés. Álljanak hát itt Pratt úr szavai:

Mély érzelmek és suspense. (...) Azt hiszem, ez egy félelmetesebb verzió lesz. Egy kicsit sötétebb és olyan váratlan irányba fogja terelni a sztorit, amit el sem tudtok képzelni!

Pratt többet nem árult el, részletekbe a cselekményt nézve nem merült, de a rajongóknak ez is elég lehet ahhoz, hogy elkezdjenek izzadni a várakozástól. Leghamarabb 2018. június 22.-én tudhatjuk meg, mit értett a színész "mély érzelmek" alatt és hogy mennyi lesz az a suspense. Addig is jó volna mihamarabb látni valamilyen előzetes-féleséget. Bár az még gyanúm szerint odébb van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.