Hirdetés

Készülőben van egy élőszereplős Alien-és egy Szárnyas fejvadász-sorozat

|

Ridley Scott nem tétlenkedik mostanában.

Hirdetés

Ridley Scott idén két filmmel is szolgál a mozi szerelmeseinek, ugyanis néhány hete debütált kosztümös-történelmi MeToo-filmje, Az utolsó párbaj, és november 25-én érkezik a sztárokkal telepakolt A Gucci-ház, ami szintén fordulatos kalandnak ígérkezik. A Variety értesülései szerint azonban a rendező nem tart hosszú pihenőt, mert bejelentette, hogy előkészületek alatt áll egy Alien-és egy Szárnyas fejvadász-sorozat. 

Hirdetés

Sőt mi több, a direktor talán két legjelentősebb filmjének sorozatadaptációi már kész pilottal (nyitóepizóddal) is büszkélkedhetnek, ami egyenes út a forgatókönyv részletes kidolgozása felé. Scott így nyilatkozott a BBC-nek:

A Szárnyas fejvadász-sorozatot tíz részesre tervezzük. A pilot már elkészült, tehát hamarosan készen állunk, hogy bemutassuk az első tíz órát. 

Elmondása szerint hasonló a helyzet az Alien-sorozattal is, amiben szintén van már nyolc-tíz órányi anyag. A Noah Hawley (Fargo, Légió) felügyelete alatt készülő szériát már 2020 decemberében bejelentették az FX kábelcsatorna forgalmazásában. A cselekmény várhatóan Scott filmjének horrorisztikus hangulatát fogja Cameron akciódúsabb koncepciójával keverni. 

Ridley Scott következő, még el nem készült nagyjátékfilmje, a Kitbag Bonaparte Napóleon életét tárja fel Joaquin Phoenix főszereplésével. A forgatási munkálatok 2022. január 15-én kezdődnek meg. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.