Hirdetés

Kiderült a Pókember 3 címe, ekkor debütál a Loki-sorozat és a The Bad Batch

|

Ezen kívül a Szörny Rt. spin-off sorozatról is derült ki lényeges információ.

Hirdetés

Mozgalmas napja volt tegnap a Disney-nek, hiszen egy délutánra időzítették több fontos Disney+ széria pontos premierjének bejelentését, valamint végre azt is leleplezték nekünk, hogy mi lesz a következő, szám szerint harmadik Pókember-film alcíme.

A jelen állás szerint idén december 17-én debütáló Pókember-kaland pontos címével egész nap poénkodott a három főszereplő, Tom Holland, Zendaya és Jacob Batalon, hiszen mindannyian különböző alcímeket osztottak meg saját Instagram-profiljukon (Spider-Man: Phone Home, Spider-Man: Home Slice és Spider-Man: Homewrecker).

Hirdetés

Végül azonban egy aranyos kis videóban közösen leleplezték az igazi címet, ami a No Way Home lett.

Nem sokkal ezután megtudtuk, hogy a Loki-sorozat végül június 11-én debütál majd a Disney+ kínálatában, a  99. klónalakulat kalandjait bemutatni hivatott Star Wars: The Bad Batch animációs széria pedig a hivatalos Star Wars napon, május 4-én indul útjára szintén a Disney streamingszolgáltatásán. 

Végezetül premierdátumot kapott a Szörny Rt. univerzumában játszódó spin-off sorozat, a Monsters at Work is, ami július 2-án startol el. A széria története az azt követő napon indul majd útjára, hogy a Szörny Rt. megkezdte a gyermekek nevetése által generált energiát begyűjteni, amivel Iszony City-t látják el, köszönhetően Mike és Sulley felfedezésének, miszerint a nevetés tízszer több energiát generál, mint a sikoly.

Egy lelkes fiatal szörny, Tylor Tuskmon történetét követhetjük majd figyelemmel, aki a Szörny Egyetemen végzett, és mindig arról álmodozott, hogy ő lesz a legfélelmetesebb, ám mikor bekerül a Szörny Rt.-be rájön, hogy a ijesztgetést a nevettetés váltotta fel. A sorozatban Ben Feldman lesz Tuskmon hangja, amely új szörnyetegeket mutat majd be a visszatérő kedvencek mellett, úgy mint Mike Wazowski (Billy Crystal) és James P. "Sulley" Sullivan (John Goodman).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.