Hirdetés

Előzetesen a Star Wars: The Bad Batch animációs sorozat

|

Megérkezett az első kedvcsináló a 99. klónalakulat kalandjairól.

Hirdetés

Ahogyan az már nyáron kiderült, nem maradunk sokáig animációs Star Wars széria nélkül, hiszen alig hogy befejeződött a The Clone Wars, be is jelentették a The Bad Batch címet kapó sorozatot a Disney+-ra, a hajnalban lezajlott Disney-eseményen pedig meg is érkezett róla az első előzetes.

Hirdetés

A The Bad Batch, avagy a 99. klónalakulat, egy speciálisan génkezelt, ehhez mérten pedig kellően balhés társaság. A "The Bad Batch" becenéven futó csapat tagjai nem átlagos klónok, mindegyikük egyedi képességekkel és jellemvonásokkal lett felruházva, akik elképesztő kreativitással vetik bele magukat az összecsapásokba. A sorozat premierje még nem ismert, de vélhetőleg valamikor a jövő év első felében érkezik a Disney+ kínálatába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.