Hirdetés

Dumbledore is benne lesz a Legendás állatok és megfigyelésük 2-ben

|

Legendás mágus csatlakozik hőseinkhez a Legendás állatok megfigyelésének folytatásában.

Hirdetés

Nehéz nem örömujjongásban kitörni olyan hírek hallatán, minthogy - az immáron legalább öt részessé kibővült - Legendás állatok és megfigyelésük következő felvonásában Johnny Depp is pálcát ragadhat, valamint megismerhetjük a legnagyobb mágus fiatal éveit és reményeink szerint a varázsvilág valaha volt legnagyobb összecsapását is megcsodálhatjuk majd. 

Hirdetés

Mikor bejelentették, hogy jön a Harry Potter előzményeként is felfogható Legendás állatok és megfigyelésük adaptációja J.K. Rowling írásában, a rajongók rögtön abban reménykedtek, hogy a regények és filmek során szívükhöz nőtt ikonikus mágus, Albus Dumbledore professzor is felbukkan majd jóval ifjabb kiadásban. Most meghallgattak az imáink! A Legendás állatok és megfigyelésük rendezője, David Yates a Screen Rantnak nyilatkozva elárulta, hogy a fiatal Dumbledore fel fog majd tűnni a folytatásban

A második filmben Dumbledore visszatér. Lesz jó néhány klassz jelenete Göthével. Egyelőre még tárgyalunk róla, hogy ki fogja játszani, szóval bármilyen javaslatra vevők vagyunk (nevet).

Ha már úgyis castingolják a karaktert, akár azt is bemutathatnák, hogy milyen volt a sötét varázsló, Gellert Grindelwalddal való legendássá vált összecsapásuk, valószínűleg ez is ott lehet Rowlingék hosszú távú terve között. SPOILER: Legutóbb azt pletykálták, hogy Johnny Depp alakíthatja Grindelwaldot, akinek már a november 17-én megjelenő első részben lehet egy cameója. SPOILER

Ti kit szeretnétek a fiatalabb Dumbledore szerepében látni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.