Hirdetés

Scarlett Johansson 2016 legtöbb bevételt hozó színésze

|

Elég jövedelmező ez a szuperhősös élet, amit a Forbes listája határozottan bizonyít 2016 legjobban kereső színészeiről.

Hirdetés

A Forbes toplistája szerint Scarlett Johansson számára volt a legjövedelmezőbb a 2016-os év, ugyanis 1,2 milliárd dollárt termelt szerepeivel. Elsősorban ezt az Amerika Kapitány: Polgárháborús megjelenésének köszönheti Fekete Özvegyként, ami csupán önmagában több mint 1,15 milliárd dollárt hozott világszinten, de szerepelt a Coen testvérek Ave, Cézár!-jában, valamint hangját adta A dzsungel könyve feldolgozásban és az Énekelj! című animációban.

Hirdetés

A tizes listából még mindig vannak kilencen, akik szinte kivétel nélkül képregényfilmes szereplésnek köszönhetik főként a sikert. Johansson-t az Amerika Kapitányt játszó Chris Evans (1,15 milliárd dollár) követi a sorban, utána pedig Robert Downey Jr. (1,15 milliárd dollár) foglal helyet. A Polgárháború sztárjainak nyomában szorosan jönnek az idei DC Comics adaptációk szereplői: Margot Robbie (1,1 milliárd dollár), Amy Adams (1,04 milliárd dollár), Ben Affleck (1,02 milliárd dollár), Henry Cavill (870 millió dollár), valamint a Deadpool-t életre keltő Ryan Reynolds (820 millió dollár) és Felicity Jones (805 millió dollár), aki képregény-adaptáció helyett a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetben szerepelt.  A sort végül Will Smith (775 milló dollár) zárja, aki Deadshot szerepében jeleskedett a Suicide Squad - Öngyilkos Osztagban.

Benne van a pakliban, hogy a jövő év még ennél is jövedelmezőbb lesz Scarlett Johansson esetében. Őrnagyként ő A páncélba zárt szellem című cyberpunk manga-feldolgozás főszereplője, ami 2017. március 30-án debütál hazánkban, és már egy klassz előzetesünk is van hozzá. Mellette Lucia Aniello komédiájában, a Rock That Body-ban is a főszereplők sorát erősíti Kate McKinnon, Ilana Glazer, Zoe Kravitz és Jillian Bell oldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.