Hirdetés

A Múmia reboot - új fotón pózolnak a főszereplők

|

Új képen csodálhatjuk meg A Múmia reboot néhány főszereplőjét.

Hirdetés

A hónap elején már kaptunk egy rakat forgatási képet a készülő Múmia rebootról, mely az Universal szörnyes univerzumának (melyben feltűnik Frankenstein szörnye, Van Helsing, a Láthatatlan ember (?) és a Farkasember (?)) nyitódarabja lesz.

Hirdetés

Most egy vadiúj fotó érkezett a Namib-sivatagban zajló forgatásról, melyen néhány főbb szereplőt tekinthetünk meg:

A fotón feltűnik Jake Johnson, Annabelle Wallis, Tom Cruise és Tyler Colt. A filmért Alex Kurtzman felel, a címszereplőt pedig ezúttal egy hölgy, Sofia Boutella (Kingsman, Star Trek: Mindenen túl) fogja életre kelteni. Rajtuk kívül még szerepet kapott a filmben Russel Crowe, aki Dr. Henry Jekyllt alakítja majd, valamint Javier Bardem, aki Frankenstein szörnyeként tűnik fel. A premier 2017. június 9-én esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.