Hirdetés

Star Wars VIII - érdekes pletykák Luke Skywalker-ről

|

A Jedi mester nem csak a köpenyét, de a fegyverét is lecserélheti.

Hirdetés

Óriási titoktartás van a Star Wars VIII körül, és habár mi magunk sem akarunk idő előtt túl sok részletet megtudni, néhány infómorzsának azért mindig örülünk. Az elmúlt időszakban épp annyi újdonságot tudunk meg Luke Skywalker-ről, mint Az ébredő Erő végére, semennyit. Csupán annyi biztos, hogy a Jedi mester a remete életet választotta, most viszont arról érkezett egy érdekes leírás, hogy milyen rongyokat fog előhúzni a megőszült Skywalker a ruhásszekrényéből.

Hirdetés

Making Star Wars rajongói oldal, akiknek több Star Wars-os pletykát is köszönhetünk, felkért egy művészt, hogy készítsen vázlatot Luke Skywalker-ről, a kiszivárgott leírás alapján. Ez alapján, Luke hanyagolni fogja Az ébredő Erő végén látott fehér Jedi köpenyt és helyette fekete ruhákban lesz látható, ami leginkább ahhoz hasonlít, amit A Jedi visszatérben is viselt. Ezen kívül úgy tűnik, hogy a jelmezen nem található öv, vagy bármilyen más rész, ahol a fénykardját tarthatná. A weboldal külön kiemelte, hogy a leírás semmilyen módon nem említett fénykardot, de könnyen lehet, hogy csak egy bizonyos jelenetben nem hordja magával a mester. Viszont Luke mégsem teljesen fegyvertelen, ugyanis valamiféle lándzsát, vagy sétabotot tart a kezében.

Mit gondoltok Luke külsejéről? Örülnétek neki, ha valósnak bizonyulna a pletyka, vagy azt szeretnétek, hogy maradjanak az előző jelmeznél? Az egyelőre alcím nélküli Star Wars VIII 2017. december 15-én érkezik a mozikba, Rian Johnson rendezésében. Főbb szerepekben Daisy Ridley, Mark Hamill, Gwendoline Christie, Oscar Isaac, Adam Driver, Carrie Fisher, Benicio Del Toro, Andy Serkis és John Boyega.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.