Hirdetés

Jöhet Harley Quinn és Joker közös filmje?

|

Margot Robbie szerint Harley Quinn megérdemelne egy saját filmet.

Hirdetés

Abban elég nagy az egyetértés, hogy Harley Quinn volt a Suicide Squad egyik legjobb pontja, de egy ilyen tehetséges színésznőtől mi mást várna el az ember, ha nem a legjobbat. Sokan pedzegették is, hogy a Warner esetleg összehozhatna nemcsak egy Deadshot önálló filmet, de Harley Quinn is megérdemelne egy saját kalandot (mindeközben a rendező, David Ayer már dolgozik a folytatáson.)

Hirdetés

Legutóbb a színésznő is hasonló véleményen volt és még hozzátette, hogy kivételes helyzetben volt:

Úgy érzem megütöttem a lottó főnyereményét... A csajok soha nem kapják meg ezeket a szerepeket, amikben folyamatosan tolják az egysorosokat, majd egy király akciójelenetben lezúzzák az ellenséget, és mégis komplex karakterek, egy izgalmas történettel a hátuk mögött, egyszerűen csak nem ők kapják, főleg nem egy nagy költségvetésű filmben.

Robbie szerint Jared Leto zseniális Joker volt és nagyon szívesen dolgozna vele újra, mert sok mindent nem meséltek még el kettejükről és jó filmet lehetne összehozni a teljesen kattant, de romantikus se veled, se nélküled kapcsolatukról. Jelenleg lobbizik a készítőknél egy Harley-Joker spin-offért, viszont nem mindenáron, csak ha tényleg valami jót tudnának összehozni.

Mi nagyon szurkolunk neki, szerintetek jó ötlet lenne egy közös film?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.