Hirdetés

Tapló télapó 2 - Megtalálták a kellő rendezőt?

|

Rengetegen vagyunk, akik kedvelik a lényegében antikarácsonyi filmnek kikiáltott karácsonyi mozit, a Tapló télapót, melyhez folytatást terveznek és talán már a rendezőt is megtalálták.

Hirdetés

A tapló, ünnepiességet mellőző télapót továbbra is Billy Bob Thornton alakíthatja és a filmet 2013-as dátummal tervezik bemutatni. A Deadline értesüléseis zerint Johnny Rosenthal-t bérelték fel, hogy körmölje le a szkriptet, melyből a Hot Tub Time Machine rendezője, Steve Pink dirigálhat össze egy folytatást a Dimension Films kiadásában. A Tapló télapó 2 forgatása ősszel kezdődthet a sztori pedig tovább meséli Willie (Thornton) nem éppen karácsonyi kalandjait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.