Hirdetés

Thor: Ragnarok - Loki visszavág Hulknak?

|

Tom Hiddleston és Chris Hemsworth meséltek róla egy eseményen, hogy mi mindenre számíthatnak a rajongók a Thor. Ragnarok esetében: például Loki és Hulk "összecsapásának" második menetére.

Hirdetés

Kicsit talán túloztunk azzal az összecsapás szóval, hiszen az első Bosszúállók filmben szó sem volt egyenlő küzdelemről, Hulk lényegében az előző havi lottószámokat is kiverte a "nyikhaj istenkéből", nekünk pedig azóta ez az egyik kedvenc jelenetünk a Marvel Filmes Univerzumában. A Thor: Ragnarok azonban talán még erre is rálicitálhat. 

Hirdetés

Chris Hemsworth és Mark Ruffalo mellett Tom Hiddleston is tiszteletét tette a philadelphiai Wizard World eseményen és a panel moderátora megkérdezte tőle, hogy mit várhatnak a rajongók a filmtől, mire a színész - noha sok mindent nem mondhatott el a szerződése miatt - utalt rá, hogy részesei lehetünk egy epikus visszavágónak Hulk és Loki között: 

Ne felejtsük el, hogy nem titok, Hulk felbukkan a Ragnarokban és az utolsó alkalom, amikor Loki és Hulk ugyanabban a helyiségben tartózkodtak, az nem volt túl szerencsés Loki számára. Tehát dühös, mert úgy érzi méltatlanul bántak el vele, de szórakoztató lesz, meglátjátok.

És hogy mit várhatunk ezúttal Lokitól? Hiddleston erre is reagált, amit a Marvel Magyarország jóvoltából olvashattok: 

Ez egy jó kérdés. Azt kell mondjam, nagyon izgatott vagyok, hogy újra eljátszhatom őt. Nem alakítottam őt rendesen 2012 óta. Tudom, a Thor: Sötét világ 2013-ban jött ki, de a legutolsó alkalommal 2012-ben viseltem a szerkót a San Diego-i Comic-Conon. [...] Amíg Thor távol volt a haverjaival és egy számítógéppel harcoltak, szerintem látni fogjátok, hogy [Loki] milyen érdekes dolgokat csinált. [...] A legizgalmasabb dolog vele kapcsolatban, hogy ő mindig egy csaló, így próbál magának új utakat találni. Én imádom csinálni, és remélem, hogy ti is szeretitek belül.

Amikor Chris Hemsworth-t a filmről kérdezték, Thor nem leplezte lelkesedését: 

Ember, ez nagyon szórakoztató. Ez a film egy nagy váltás lesz egy nagyszerű módon, több lesz mint bármi, amit korábban láttál. Taika Waititi, a rendező, ha ismered bármelyik munkáját, igen, ő egyfajta hihetetlen komikus tehetség, és rengeteg szív van abban, amit csinál. Ez egy nagyon más Thor és nagyon más Loki lesz, és elmegyünk majd olyan világokba, amiket eddig nem tapasztaltunk még meg. Mókás lesz, de sajnos még nem mondhatok túl sokat.

A Thor: Ragnarok 2017. november harmadikán jelenik meg. Mennyire várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.