Hirdetés

Több Creed 3 vetítésen is összebalhéztak az emberek, de miért?

|

Michael B. Jordan és Jonathan Majors harca nem várt következménnyel járt.

Hirdetés

A mi Creed 3 kritikánk és a legutóbbi podcast adásunk is igyekezett rámutatni, hogy mennyire amorális és érzéketlen szégyenfoltot ejt a film Rocky Balboa örökségén, de a kritikusok többsége szereti, és a bevételi adatok alapján a nézők is előszeretettel ülnek be rá, szóval úgy tűnik, hogy kisebbségben vagyunk ezzel a véleményünkkel. De Michael B. Jordan és Jonathan Majors filmjének népszerűsége valami olyat is eredményezett, amire a készítők valószínűleg nem számítottak. 

Emlékeztek még arra a jelenségre, amikor a Minyonok: Gru színre lép című animációs filmre öltönybe öltözve mentek a nézők egy közösségi médiás kihívás miatt? Többségükkel nem is volt probléma, de a trendben részt vettek olyan tinik is, akik randalíroztak, megzavarták a vetítéseket és emiatt néhány hely megtagadta a belépést azok számára, akik ilyen elegáns viseletben mentek mozizni. 

Hirdetés

Az egyelőre nem bizonyított, hogy a Creed 3 esetében is egy hasonló kihívás-trendről van-e szó, viszont az tagadhatatlan a Deadline jelentése alapján, hogy több európai moziban is félbe szakították a vetítéseket, mivel számos balhé tört ki a nézőtéren. Az esetek Franciaországban és Németországban történtek, ezek miatt pedig néhány független mozi le is vette a műsoráról a filmet.

Bár ezek a verekedések elszigetelt incidensek voltak, így is keringtek róluk felvételek a világhálón, a thionville-i Kinepolis moziban kitört tömegverekedés pedig egyenesen vírusvideó lett, szóval könnyen lehetett ez hatással az emberekre. A legújabb GameStar Hype mesél többek között erről is, valamint olyan témákról is, mint a deepfake botrány: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.