Ökölbe szorult a kezünk a Creed 3-tól! - PuliCast

|

A Sikoly 6-ot csak este 10 után láthatjuk, nem lesz több Mindhunter... csupa rossz hír.

A Puliwood kéthetente jelentkező hírkibeszélő podcastjének legújabb adása már biztonságérzetet kínáló megszokottsággal a box office eredmények kitárgyalásával kezdődik, majd a podcast hangjai (Tomi és Zsombor) egy Creed III élménybeszámolóval örvendeztetnek meg minket, bár a tetszésüket nem nyerte el.

Majd érkeznek a szomorú hírek: hivatalosan is elkaszálták a Mindhuntert, mi vezetett idáig?

Hogyan kaphatott X korhatárbesorolást a Sikoly 6? És hogyan hat ez ránk? Viszont örömtelibb sajtóértesülésekről is szó esett, mint hogy HBO Maxra készül egy Hogwarts Legacy sorozat, illetve készült a Toy Story 5.

Ha üzenetet akartok küldeni az adásba, akkor dobjatok egy emailt a pulicast@pm.me címre, vagy az anchor.fm alkalmazását használva küldjetek hangüzenetet.

Kövess Facebookon, hogy ne maradj le semmiről! Illetve Instagramon! A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.