Hirdetés

Új színésznő fogja megszemélyesíteni Ruby Rose karakterét a Batwomanben

|

Nem maradhat elvarratlan az eredeti Batwoman története.

Hirdetés

Amikor a Batwomant megszemélyesítő Ruby Rose kiszállt a produkcióból az első évad végeztével, mindenki azonnal találgatásokba fogott, hogy ki vehetné át a stafétát a színésznőtől. Azóta persze kiderült, hogy Kate Kane helyett egy komplett új főszereplőt hoztak be Ryan Wilder (Javicia Leslie) személyében, ám a második évad legfrissebb epizódja megerősítette, miszerint a korábbi Batwoman sem lesz teljesen elfelejtve.

Hirdetés

Az új évad ugyebár Ryan Wilder Batwomanné válására fókuszál Kate rejtélyes eltűnése után, de a legutóbb bemutatott nyolcadik epizódban, melynek Survived Much Worse volt a címe, végre érkezett pár válasz és Kate is előkerült a gothami csatornarendszerben fogva tartva, eszméletlenül és a repülőgép-balesetben elszenvedett sérülései miatt felismerhetetlenségig bekötözve. Ez utóbbira hivatkozva könnyű volt leváltani az eredeti színésznőt: mostantól a Krypton sorozatból is ismert Wallis Day fogja alakítani Kate-et, aki egyébként az egyik legnépszerűbb rajongói választás volt a szerepre.

A 26 éves londoni színésznő egy alaposan megváltozott Batwomant formál majd meg az évad második felében, ami arról fog szólni, hogy hol volt Kate Kane ezidáig, és hogy milyen hatást gyakorolt a személyiségére ez a távollét. Ugyanakkor a készítők nyilatkozata szerint Kate visszatérése nem változtat majd a jelenlegi status quón, továbbra is Ryan Wilder marad Batwoman, noha a széria általános megítélését figyelembe véve bármilyen húzással előállhatnak még az évad végéig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.