Hirdetés

Valószínűleg Az Igazság Ligája lesz Zack Snyder utolsó DC-s filmje

|

A rendező nem tervez több DC-s filmet rendezni.

Hirdetés

Gőzerővel készül Zack Snyder változata Az Igazság Ligájához, a bemutató időpontjáról azonban továbbra sem tudunk sok mindent. Annyi biztos, hogy még idén műsorra kerül, szóval már nem kell sokat várnunk arra, hogy kiderüljön, miben lesz ez más, mint a Joss Whedon-féle 2017-es verzió. És hogy mi lesz ezután?

Hirdetés

A rendező elmondása szerint nem tervez sem folytatást, sem újabb DC-képregényfilmet készíteni.

Nézd, sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd ezt csinálhatom. Nem hittem volna, hogy befejezhetem Az igazság ligájának rendezői változatát. Az az igazság, amiről már többször is beszámoltak, és amivel nekem személy szerint semmi bajom sincs, hogy ez egy régi film. Egy több éves filmen dolgozom jelenleg is, miközben a DC Moziverzuma elkezdett több másik irányba is terjeszkedni, a saját útját járni és ezzel nincs semmi baj.

Ami az én víziómat illeti, hogy milyen irányba akartam elvinni ezeket a karaktereket, milyen utat szántam nekik, szerintem köztudott, hogy úgy terveztem, több film - öt vagy mennyi - áll majd rendelkezésemre, de elég elfoglalt vagyok. Sok projektem fut jelenleg is. Örülök annak, hogy a rajongók ennyire bíznak az elképzeléseimben? Természetesen, és alig várom már, hogy láthassák Az igazság ligáját. De hogy folytatnám-e az egészet? Jelenleg nem tervezem, ugyanakkor korábban azt sem hittem volna, hogy egyszer majd a rendezői változaton fogok dolgozni... Szóval ki tudja?

Az Igazság Ligájának rendezői változatán még jelenleg is dolgoznak, amelyre a stúdió a hírek szerint már legalább 70 milliós büdzsét különített el (összehasonlításképp, a szintén Warner/DC együttműködésben készült Shazam! film költségvetése összesen volt 100 millió dollár.). Reméljük megéri majd ez a sok hercehurca a végeredményt illetően, amit a tervek szerint egy négy részes, egy órás epizódok formájában nézhetnek majd a rajongók az HBO Max kínálatában valamikor 2021-ben. Ti várjátok a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.