Hirdetés

A Zootropolis minden idők 2. legsikeresebb eredeti filmje

|

Az eredeti forgatókönyves filmek közül a Zootropolis - Állati nagy balhé a második legtöbb bevételt hozó film ezidáig.

Hirdetés

2016 első félévében szép bevételű sikerfilmek sorakoztak. A Deadpool világszinten több, mint 763 milliót hozott, és ezzel a legnagyobb bevételű korhatáros filmmé vált. Akkori uralkodását a box office tetején pedig nem más zavarta meg, mint a Zootropolis, ami több, mint 991 milliót hozott, és már nem kell sok ahhoz, hogy az 1 milliárdos határt is átlépje. Erre minden esélye megvan, hiszen most kerül a boltokba a Blu-ray/DVD kiadása. Így az Avatar után a Zootropolis számít a világ legsikeresebb eredeti forgatókönyvvel rendelkező filmjének.

Hirdetés

Ez természetesen egy örömteli hír ebben a rebootokkal, remake-ekkel és folytatásokkal teli világban. Ahhoz, hogy az Avatar szintjét elérje, még durván 1.7 milliárdot kell kaszálnia. Nem valószínű, hogy sikerülne, ám ez így is szép eredmény. Még a Star Wars: Az ébredő Erőnek sem sikerült utolérnie a maga 2.06 milliárdjával, de ez így is szoros másodiknak számít.

Az idei éves listán azonban még így sem a Zootopia számít a legjobban fialó alkotásnak, ugyanis az Amerika Kapitány: Polgárháború pár millióval megelőzte őt (pontosan 1.1 milliárd a bevétele eddig). A dobogó 3. fokán A dzsungel könyve áll 879 millióval, és neki van is esélye arra, hogy utolérje a Disney korábban kiadott művét. 

Érdemes lesz pár hónap múlva újra ellenőrizni a számokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.