Hirdetés

Ezeket a sorozatokat töltötték le a legtöbben 2016-ban

|

Idén is a Trónok Harca nyerte a letorrentezési versenyt, viszont a top 10-ben már történt egy-két változás a tavalyihoz képest.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy már idehaza is egyre több módon lehet illegális letöltés nélkül sorozatokat nézni (Netflix, HBO Go), ráadásul az HBO, a FOX és az AMC is igyekszik a külföldi premierrel egyidőben bemutatni a legújabb epizódokat, még mindig legtöbben a torrentezést részesítik előnyben.

Hirdetés

Idén sem volt ez másként, melynek apropóján a TorrentFreak ismét összeállított egy listát a legletöltöttebb sorozatokból, melyek alapján megint a Trónok Harca ülhetett fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára, immáron zsinórban az 5. évben! A második helyezettnél sem történt változás, ismét a The Walking Dead lett az ezüstérmes, a harmadik ezúttal azonban egy friss újonc, az HBO legújabb nagy durranása, a Westworld lett.

Idei helyezés

Tavalyi helyezés

Sorozat

1.

(1)

Game of Thrones

2.

(2)

The Walking Dead

3.

(…)

Westworld

4.

(5)

The Flash

5.

(4)

Arrow

6.

(3)

The Big Bang Theory

7.

(7)

Vikings

8.

(…)

Lucifer

9.

(10)

Suits

10.

(…)

The Grand Tour


A listára (mely nem az egész évados vagy félévados letöltés, hanem a legtöbbet letöltött epizód letöltőinek száma szerint került összeállításra) még olyan sorozatok kerülhettek fel, mint a The Flash, a Zöld Íjász (Arrow), a tavalyi 3. helyhez képest visszaeső Agymenők (The Big Bang Theory), a Vikingek (Vikings), a Lucifer, a Briliáns elmék (Suits) és a The Grand Tour.

Ti mit néztetek ezekből? És ezeken kívül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.